PERİYODİK BAKIM

Tekno Otomotiv'de tüm araçlarınızın periyodik bakımlarını güvenle yaptırabilirsiniz.

MEKANİK BAKIM

Tekno Otomotiv'de tüm araçlarınızın mekanik bakımlarını güvenle yaptırabilirsiniz.

ELEKTRİK VE ELEKTRONİK BAKIM

Tekno Otomotiv'de tüm araçlarınızın elektrik ve elektronik bakımlarını Diagnostic (Arıza Tespit Cihazı) ile güvenle yaptırabilirsiniz.

KAPORTA VE BOYA ONARIMI

Tekno Otomotiv'de tüm araçlarınızın kaporta düzeltme ve boya onarımları ile pasta cila bakımlarını güvenle yaptırabilirsiniz.

KLİMA VE KALORİFER BAKIMI

Tekno Otomotiv'de tüm araçlarınızın klima bakımı ve kalorifer bakımlarını güvenle yaptırabilirsiniz.

YEDEK PARÇA

Tekno Otomotiv'de tüm araçlarınız için orijinal veya yan sanayi tüm yedek parçaları bulabilirsiniz.

En Yeni Teknoloijiye En Gözde Bakım TEKNO OTOMOTİV'de!

Tekno Otomotiv Malatya Oto Servisi olarak TS 12047 belgesine sahibiz. Aracınızı garanti dışın bırakmadan gönül rahatlığıyla servisimize getirebilirsiniz. En son teknoloji ürünü araçlarınızı, hizmet sunduğumuz alanlarda en yeni teknolojilerle koruyor, onarıyor ve bakımını sağlıyoruz.

HİZMETLERİMİZ

Aracınız için çözüm sunan bir servis deneyimi.

TEKNO OTOMOTİV, her marka aracınız için kalıcı çözümler sunuyor. Periyodik bakımda aranıcınızın ömrünü uzatacak uygulamaları, oto kuaför ayrıcalığı ve orijinal motor yağı ve yedek parça kullanımı ile sunuyoruz.

2009 yılında "Kalite ve Güven" anlayışı ile hizmetlerine başlayan TEKNO OTOMOTİV Özel Servisi, 12 yılı aşkın tecrübesini müşterilerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla 2. şubesini açmıştır. MALATYA TEKNO OTOMOTİV, nezih ortamı, güleryüzlü müşteri temsilcileri, konusunda uzman teknik ekibiyle aracınızın bakım ve tamir işlerinde aradığınız ayrıcalığı sunuyor.

Tekno Otomotiv'den Duyurular